Al 20 jaar zelfstandig werkend voor een breed scala aan opdrachtgevers. Ben altijd wel te porren voor een goede kop koffie, liefst in combinatie met een leuk gesprek. Jouw verhaal vormt immers de basis voor wat we samen kunnen gaan maken. Voor elk project; klein of groot. Ik ben nieuwsgierig naar wat je beleving is en wat je kernwaarden zijn, en nog belangrijker, die van je doelgroep. Welke impact willen en kunnen we maken?

Ik werk georganiseerd en verzorgd. Van nature, maar ik ben er ook van overtuigd dat kwaliteit, professionaliteit en vertrouwen zit in de details: Met het onbewuste gevoel dat je meegeeft aan een visuele uiting of product kun je vaak nóg meer bereiken dan enkel met die gelikte pay-off en slogan.

Mijn visie op ‘the way to go’ is sterk. Maar ik heb ook een gezonde motivatie om gewoon op z’n Rotterdamsch teringhard te werken aan de lay-out van bijvoorbeeld magazines, brochures, boeken en marketingmateriaal (print en online). Kom maar op, gaan we er samen iets moois van maken!
Back to Top